Inspiratie

 

Referentie Spacemetric Zwolle

Spacemetric vroeg ons of ze verlichting konden krijgen boven de vergadertafel. Hieronder kun je de foto's zien van de houten lamp die wij hebben gerealiseerd. Hiermee laten we zien dat Veluwe Design ook een geschikte partner is voor kantoorverlichting of lampen boven een vergadertafel of bureau.

Lees meer


Houten vensterbank opgeleverd

Bekijk de foto's van de houten vensterbank die wij recent hebben opgeleverd.

IMG-20181018-WA0006

Lees meer


Recensie van Willeke & Michael

Allereerst zijn wij warm ontvangen in jullie mooi gelegen huis en tuin. Hierbij kregen wij al een goede indruk van jouw karakteristieke creaties waar wij naar op zoek waren. We kwamen met een idee en gingen weg met een ontwerp. Hierin heb je vooral eerst onze wensen aangehoord en hier en daar een ideetje, tip of suggestie geopperd. Vervolgens hebben we onze eigen boomstam uitgekozen tussen de vele verschillende die je klaar hebt liggen.

Lees meer


Review van Erik en Claudia Bouma

Heel erg hartelijk dank voor je inzet om tot deze prachtige resultaat te komen.
 Wij zijn heel blij met deze zeer bijzondere boomstamvloerlamp!

Lees meer


Review van Erik en Claudia Bouma

Vul uw eigen inhoud in.

Lees meer


Houten lamp voor Daniel uit Uithoorn

intro image

Zeer mooie lamp gekocht bij houten-lamp.nl. Na over email contact gehad te hebben over de maat voering, hierbij werd ik keurig geadviseerd. Werd ik uitgenodigd om mijn lamp te komen samenstellen. Met een warm ontvangst werden de mogelijkheden besproken en mocht ik de stronk uit kiezen die het beste bij mijn interieur paste. Hierna werden de opties besproken zoals soorten verlichting armaturen, ophang mogelijkheden en de boven afwerking. Alles was mogelijk en als je een ander idee had, werd dat  serieus bekeken en kwam er een advies.

Zo wilde ik graag staalkabel met elektra draad erin hebben zo dat ik geen twee kabels had lopen. Hiervan werd de trekkracht uitgerekend, om te kijken of de kabel wel geschikt was voor zo een zware lamp. 

Hierna is de lamp helemaal gemaakt en keurig bij mij afgeleverd, ben erg blij met de keuze voor Veluwe disgin. Kort om er is een prachtig product afgeleverd waar ik nog jaren plezier van heb. 

Daniël (uithoorn)

Lees meer


Referentie uit Arnhem | Houten Lamp

Nils Dobbe was geïnspireerd geraakt van de lampen die wij maken. Inmiddels heeft hij zelf ook een lamp van Veluwe Design en zegt hij het volgende: “de lamp is een echte eyecather in ons huis, ik ben enorm blij met het resultaat"

Lees meer


Referentie Jan Reezigt | Boomstam lamp

"Wij zijn uitstekend geholpen en konden onze wensen goed overbrengen. De lamp gemaakt van een boomstam voldoet 100% aan onze verwachting en is een aanwinst in de kamer. Gerhard is zeer vakkundig en luistert goed naar wat de klant wil, ik zou hem zeker aanbevelen aan vrienden en familie."

IMG_0663.JPG
IMG_0664.JPG
IMG_0662.JPG

Lees meer


"Wij maken al onze lampen volledig uniek en klantspecifiek"

Gerhard Doornewaard