Exclusieve terrasverlichting

Exclusieve terrasverlichting geheel naar uw wensen gemaakt, een boomstamlamp in uw buitenkamer, veranda of tuinkamer wordt specifiek voor u gemaakt, waarvan er geen tweede te vinden is.

Heeft u nog niet de terrasverlichting gevonden wat u zoekt? Wij gaan samen met u geheel vrijblijvend een ontwerp maken, of het nu een stoere  landelijke vloerlamp is voor uw terras of tuinkamer of een boomstam hanglamp voor boven uw tuintafel wij kunnen u verzekeren van een exclusieve lamp met een stukje natuur dat “licht” geeft.

En wat  dacht u van een schaaldeel lamp voor boven de tafel in uw buitenverblijf, veranda en buitenverblijf, wij hebben gedroogd Eiken, Beuken, Acacia

Schaaldelen (gezaagde stam) mocht u voorkeur hebben in een andere houtsoort ? geen probleem wij zagen het gewoon voor u op maat. 

Denkt u bij het zien van de prachtige schaaldelen niet gelijk aan terrasverlichting maar aan een stoere bankje voor uw terras, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, schaaldelen uit dezelfde stam om op te zitten en om uw droomlamp van te maken in één.

"Wij maken al onze lampen volledig uniek en klantspecifiek"

Gerhard Doornewaard