Eiken schaaldeel lamp

Eiken schaal hangende lamp

Eiken schaaldeel lamp is een lamp gezaagd uit een boomstam met aan de 2 buitenkanten van de langszijde de ronding van de stam. Deze bijzonder landelijke hanglamp is het huzarenstukje van de eikenboom, wij noemen dit in vaktermen een “schaaldeel”.

De complete stam wordt dmv een mobiele zaaginstallatie in elk gewenste dikte en breedte gezaagd, dit geeft een fijnbezaagde afwerking, om meer houtstructuur en de natuur in huis te halen wordt de stam daarna tweezijdig geschaafd.

Indien gewenst wordt de stam geborsteld om de hout structuur naar voren te laten komen, dit geeft een bijzonder fraaie afwerking.

Voor een nog stoerder en landelijk karakter is het mogelijk om de natuurlijke ronding van de stam aan de twee langszijden onafgewerkt te laten.

Graag gaan wij een brainstormsessie met u aan over welke plek deze lamp in uw huis moet krijgen, de lengte en breedte van de lamp, welke verlichtingsbron u wilt (halogeen spots, led sports, ledstrips en dimbaar of niet), hoeveel lichtbronnen u wilt en het aansluitsnoer. 

Deze boomstamtafellamp,( boomstamschaaldeellamp) mag niet ontbreken boven uw industriële boomstamtafel, of robuuste eiken tafel, deze stoere eettafellamp wordt geheel naar uw wensen gemaakt.

Alle lampen worden voordat ze de werkplaats verlaten behandeld tegen houtaantasters en kunnen eventueel ook bij u thuis bezorgt en gemonteerd worden.

Geïnteresseerd in een ontwerp of wilt u eerst eens brainstormen? Neem contact met ons op. Met een lamp van Veluwe Design haalt u een bijzondere en unieke lamp in huis waarmee u meteen de natuur in huis haalt.

Meer weten over een eigen, unieke eiken schaaldeel lamp? Geïnspireerd geraakt door één van de voorbeelden op deze pagina? Of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem contact met ons.


Eiken schaaldeel 7 cm dik, 35 cm breed  met een lengte van 150 cm.

Onder,- en bovenzijde geschaafd of geborsteld, de zijkanten (wankanten) onafgewerkt of geborsteld.

Geheel behandeld voor houtaantasters

Lamp wordt opgehangen middels 2 stalen buizen (diameter 3 cm) met kopplaten (kleur zwart) welke verzonken worden aangebracht in het hout.

Als verlichting 3 RVS geborsteld kantelbare 220 v halogeen spots.

Indien gewenst wordt de lamp bij u opgehangen.


SAM_6915.JPG
Eiken schaaldeel hanglamp 3
SAM_6927.JPG
SAM_7456.JPG
Eiken schaaldeel hanglamp 1
SAM_6197.JPG
SAM_7328.JPG
SAM_6198.JPG

"Wij maken al onze lampen volledig uniek en klantspecifiek"

Gerhard Doornewaard