Tafellampen

tafellamp hout

In elke kamer staan tafellampen en dus is een houten tafellamp een decoratie voor bijna ieder huis. En als u een mooie eikenhouten tafel combineert met een tafellamp uit het dezelfde boomstoom is het uiterlijk van de lamp en de tafel gelijk. Qua vorm, hoogte en aantallen kunt u met tafellampen alle kanten op.

De tafellampen kunnen zowel vrijstaande als met een voetplaat worden geleverd. Deze voetplaat kan van ieder gewenst materiaal gemaakt worden en uiteraard is hierbij de hoogte van de lamp van invloed. 

Voordat we een tafellamp afleveren behandelen we de lamp tegen houtaantasters. Wij leveren de tafellamp geheel compleet af, indien nodig met een passende kap die geheel naar uw wensen wordt gemaakt. Onder compleet afleveren verstaan wij ook het leveren van de lampen, zodat u thuis alleen nog maar de stekker in het stopcontact hoeft te steken en kunt gaan genieten van dit schitterende product. 

Weet u al hoe uw droom tafellamp eruit moet komen te zien? Juist voor maatwerk wensen en ideeën bent u bij ons aan het juiste adres. Benader ons voor een brainstormgesprek of deel uw wensen en laat ons u verrassen met een mooi ontwerp.

Meer weten over een eigen, unieke tafellamp? Geïnspireerd geraakt door één van de voorbeelden op deze pagina? Of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem contact met ons.


Volledig maatwerk:

Eiken stam (behandeld tegen houtaantasters) geborsteld voor een fraaie houtstructuur met een diameter van 15 cm en een lengte van 60 cm.

Eventueel per set van 2 of 3 uit dezelfde stam te maken.

Compleet met draai en kantelbare E 27 fitting, incl. 1 meter aansluitsnoer met schakelaar.

Aansluitsnoer is niet zichtbaar, deze is vakkundig door de stam gemaakt.

SAM_5368.JPG
SAM_5360.JPG
Houten tafellamp 3
Houten tafellamp 4
SAM_6218.JPG
SAM_6448.JPG

"Wij maken al onze lampen volledig uniek en klantspecifiek"

Gerhard Doornewaard