Over ons

Vanuit een stuk hout een droomlamp maken: tijdens een wandeling in een appelboomgaard kreeg ik dit een geweldig idee. Ik ben begonnen een ontwerp te maken met als vereiste het aansluitsnoer door de stam, dit heeft de nodige inspanning gekost omdat de natuur niet enkel rechte stammen levert.

Inmiddels heb ik tientallen lampen gemaakt en het is telkens weer een uitdaging om van een unieke stam dit prachtige product te maken, wat een natuurlijke rol/plaats heeft in elk interieur. Het vertalen van de wens van een klant naar een passend product is ontzettend mooi werk

Handwerk Houten boom lamp

Het maken van hele massa's lampen is niet iets wat ik wil, daarom leg ik mij toe op het maken van exclusieve lampen waarbij de specifieke klantwensen centraal staan. Zo weet ik zeker dat ik zelf telkens weer wordt uitgedaagd om weer iets unieks en nieuws te ontwerpen en maken. Daarnaast heeft de klant ook echt iets unieks, een lamp die geen andere klant heeft hangen. 


Benieuwd naar onze lampen? Bekijk bijvoorbeeld onze tafellampen, staande lampen, eetkamerlampen of laat u inspireren. Zin in een brainstormgesprek of wilt u meer weten of over lampen? Neem contact op door het invullen van het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Neem contact op:

"Wij maken al onze lampen volledig uniek en klantspecifiek"

Gerhard Doornewaard