Allereerst zijn wij warm ontvangen in jullie mooi gelegen huis en tuin. Hierbij kregen wij al een goede indruk van jouw karakteristieke creaties waar wij naar op zoek waren. We kwamen met een idee en gingen weg met een ontwerp. Hierin heb je vooral eerst onze wensen aangehoord en hier en daar een ideetje, tip of suggestie geopperd. Vervolgens hebben we onze eigen boomstam uitgekozen tussen de vele verschillende die je klaar hebt liggen.

Dit maakt het vooral je eigen unieke uitgekozen lamp. Je hebt ons een goed beeld gegeven over hoe je het hout gaat bewerken en hoe dit er uiteindelijk uit komt te zien en kwamen erachter dat er nog veel details en opties mogelijk waren. Ondanks dat we nog lang geen compleet beeld hadden is dit in die ochtend langzaam maar zeker gevormd. Je hebt hiervoor de tijd genomen, opties aangegeven en resultaten laten zien. Je dacht mee met onze keuzes en gaf blijk van een professionele en ervaren blik op in jouw vakgebied.

"Het gaf ons een goed en vertrouwd gevoel."

Nadat je ons berichtte dat de lamp gereed was heb ik deze bij jou opgehaald. Ook hierbij heb je de tijd genomen om jouw kunstwerk te presenteren en nader toe te lichten waarbij duidelijk werd dat jouw oog voor detail en meedenken tot op het kleinste onderdeel doorgaat. Wij zijn ontzettend blij met onze eigen unieke lamp en de hele manier waarop we samen tot dit ontwerp zijn gekomen. De lamp hangt prachtig boven de eettafel en we horen iedereen vol lof over het kunstwerk.

We komen in de toekomst zeker nog eens bij je langs wanneer we onze andere lampen ook willen vervangen.