Boomstam Hanglamp

Houten hanglamp eiken

Deze lamp met een natuurlijke look mag zeker niet boven uw eettafel, site tabel, woonkamertafel ontbreken. Deze lamp is geheel naar uw wensen te vervaardigen. We starten met het selecteren van de juiste unieke stam. Deze stam is de kern van de lamp die zometeen aan uw plafond hangt dus het selecteren van de juiste stam is essentieel. Samen bepalen we de lengte van de stam die we gaan gebruiken, afmeting van uw  tafel is maatgevend. Ook het bepalen van de hoogte van de lamp. Ook dit is van belang voor het maken van het ontwerp, omdat juist in huizen met een hoog plafond een te kleine lamp bijna te onopvallend kan zijn. 

Wat ook van belang is de manier waarop u de lamp aan het plafond wil bevestigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de staalkabel, geplastificeerde staalkabel, een ketting in diverse soorten schakels en kleuren, een sisal touw voor de natuurlijke uitstraling, stalen buis (eventueel in een specifieke kleur te spuiten) en meer.

Ook de daadwerkelijke type verlichting is van belang, kiest u voor spots, ledspots of halogeen. Dit laatste is weer uniek voor buitenlampen voor de serre of terrasoverkapping en buitenkamer. 

Heeft u zelf al een idee in uw hoofd zitten? Deel het met ons tijdens een kop koffie in onze werkplaats en wordt verder geïnspireerd en laat ons u verrassen met een schitterend ontwerp

Meer weten over een eigen, unieke boomstam hanglamp? Geïnspireerd geraakt door één van de voorbeelden op deze pagina? Of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem contact met ons.


Volledig maatwerk en exclusief:

Eiken stam (geborsteld om de fraaie houtstructuur naar voren te halen) met een diameter van 14 cm  en een lengte van 105 cm, geheel behandeld tegen houtaantasters.

Opgehangen aan grove ketting schakel 16 mm of geplastificeerd staalkabel voorzien van plafond afdekkapjes en/of hout.

Verlichting middels een 1 meter lange Ledspots voorzien van 60 Leds, kleur Warm wit.

aansluitsnoer e.d zijn vakkundig in de stam weggewerkt, lengte aansluitsnoer 2,5 meter.


Houten hanglamp
20161008_153637
IMG-20161008-WA0018
SAM_7720.JPG
Ophanging houten hanglamp
20141028_140225

"Wij maken al onze lampen volledig uniek en klantspecifiek"

Gerhard Doornewaard